BWhoYouR

DNA-V Training

Marijke Vlaspoel en Wendy Goossens hebben ieder hun eigen individuele praktijk. Marijke als ACT-coach en Wendy als Energetisch therapeut.

Wij delen de passie  om jongeren en jong volwassenen in hun ontwikkeling te begeleiden. In de dagelijkse praktijk ontmoeten wij te veel jongeren die moeite hebben om hun draai te vinden. Die het lastig vinden om te voldoen aan de eisen van de huidige maatschappij. En zoekende zijn naar hun eigen rol.

Te veel jongeren krijgen geen hulp of te laat. Hierdoor komt een groep jongeren in de hulpverlening terecht die ook op een andere manier geholpen had kunnen worden. Begrijp ons niet verkeerd. Er zal altijd een groep jongeren zijn die (psychologische) hulp nodig heeft. Maar door in een eerder stadium ondersteuning te bieden, hopen wij dat deze groep kleiner wordt.

Vandaar dat wij de training DNA-V aanbieden. Een speciaal voor jongeren en jong volwassenen gecreëerde methode. Deze methode leert jongeren om op een gezonde manier keuzes te maken, uitgaande van wat zij belangrijk vinden in het leven.

Wendy Goossens

Sinds 2007 heb ik een praktijk als energetisch therapeut te Valkenburg (Houthem). Daarvoor ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als HRM adviseur.

Marijke Vlaspoel

Sinds 2013 heb ik een praktijk als ACT Coach in Landgraaf.
Daarvoor ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest als HR professional

Sluit Menu